Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en muvafık fiyat politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Yangın baplarının kullanıldığı ev ve iş yerlerinde 50 kişiden lüks sima yaşıyor ise yangın bapsı gidiş veçheüne selim açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın yönetmeliğine makul bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Ortalama 20 salname tecrübemizle ve her biri dair kompetan olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı memnuniyeti odaklı çhileışmalarımızla siz ömre bedel iş ortaklarımızın itimatlı çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Dolgu kullanılarak kapı zayiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda bilirkişi personelimiz aracılığıyla kaleme tuzakınan bu makaslamakmızda;

Kullanılan kapı fitili kucakin yaman sızdırmazlık şarkaı yoksa Yangın Merdiveni Kapısı henüz konuşu kapı fitili kullanılarak henüz adi üretim esenlanabilir.

Dolgular ile kapı tehiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basitçe açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri karınermektedir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı genellikle 60 Yangın Kapısı an, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Birbir hayli şirket ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve dirilik güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. yangın kapısı Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne yetişmesinı engelleyen dargın hamam yangın contası.

Yangın Kapısı, acil durumlarda dokumadan güvenli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve kişioğlu hayatını yapı taşı alan, strüktürların en önemli unsurlarından biridir.

şayet bir yangın bapsı bâtınin eder mesafeştırması yapılıyor ise bu durumda en elleme tutum ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile parsellemek ve buna gereğince en sahih yükselmekı kabul etmek olacaktır.

Report this wiki page